עמיתי מחקר

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

אוניברסיטת חיפה

לימודי זיכרון, הנצחה מאוחרת, ראול ולנברג, השואה בהונגריה, פרשת ד"ר ישראל קסטנר

אוניברסיטת באזל

היסטוריה ותרבויות יהודיות באירופה ובצפון אמריקה, היסטוריה ותרבויות של שוויץ, יחסי שוויץ-ישראל, היסטוריה אינטלקטואלית, אנתרופולוגיה תרבותית.

אוניברסיטת תל אביב

מכללת תל-חי

ציונות, לימודי ישראל, זיכרון קולקטיבי, היסטוריה של יהדות מודרנית, המנדט הבריטי, אנטישמיות, מיקרו-היסטוריה של קריית שמונה ועמק החולה.

אוניברסיטת חיפה

דמוגרפיה, תיאולוגיה, זרמים ביהדות, גאוגרפיה חברתית, גאוגרפיה תרבותית, פילוסופיה של האמנות, אסתטיקה, ספרות עברית בת-זמננו, סוציולוגיה של מיעוטים.

המכללה האקדמית צפת

היסטוריה פוליטית של ישראל  בדגש על ארגוני ומפלגות הימין, נשים בימין, גאוגרפיה היסטורית בדגש על עיצובה של ירושלים כבירת ישראל, מיתוסים וסמלים פוליטיים.

אוניברסיטת וינה

אנטישמיות, ההיסטוריה של הציונות ושל ישראל, השלטון האיראני והיחסים עם אירופה, קארל מארקס והתיאוריה הביקורתית, ההיסטוריה של השמאל הראדיקלי, הימין הקיצוני ופוסט- נאציזם באוסטריה ובגרמניה.

Brahm, G.Headshot.JLM2016

אוניברסיטת צפון מישיגן

תיאוריה פוליטית, פילוסופיה של האנתרופולוגיה, הרמנויטיקה, סמיוטיקה, לימודי תרבות, לימודי ישראל, קולנוע אמריקאי וישראלי, BDS ואנטי דה-לגיטימיזציה והאנטישמיות העכשווית.